۳ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۳۵

امام جمعه قیدار:

۹ دی‌ اثبات نقش بی‌بدیل ولایت در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان بود

۹ دی‌ اثبات نقش بی‌بدیل ولایت در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان بود

زنجان-امام جمعه قیدار گفت: حماسه نهم دی ماه، دستاورد های بسیاری داشت که یکی از آنها اثبات نقش بی بدیل ولایت و رهبری در خنثی سازی توطئه دشمنان بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی طالبی در خطبه های نماز جمعه شهر قیدار با بیان اینکه ۹ دی سالروز حماسه مردم ایران، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، است، افزود: فتنه ۸۸ جنگ احزاب بر علیه جمهوری اسلامی ایران بود اما بسیار گسترده‌تر و پیچیده‌تر از جنگ احزاب در صدر اسلام بود.

وی ادامه داد: جنگ احزاب که به جنگ خندق معروف است، به‌صورتی شکل گرفت که همه احزاب و گروه‌ها وقتی دیدند هر کاری علیه اسلام انجام می‌دهند نتیجه نمی‌گیرند، تصمیم گرفتند اختلافات را کنار گذاشته همه با هم ائتلاف کنند و اسلام نوپای آن روز را از میان بردارند.

طالبی افزود: مک کین از اعضای MI۶ وارد ایران می‌شود و به دوستان خود می‌گوید اگر قرار باشد هرکدام از شما با حفظ مواضع خود وارد میدان شوید، شکست خواهید خورد. چاره کار این است که اختلافات را کنار بگذارید و روی یک نقطه متمرکز شوید لازم است همه روی یک نکته توجه داشته باشند و آن مقابله با جمهوری اسلامی ایران است. در همین راستاست که گروه‌هایی که تا قبل از فتنه با یکدیگر کارد و پنیر بودند مانند بهایی‌ها، مارکسیست‌ها، کومله‌ها، حزب دموکرات‌ها و حتی عبدالمالک ریگی می‌آیند کنار هم بر ضد جمهوری اسلامی ایران متحد می‌شوند.

طالبی گفت:  این نتیجه طراحی و برنامه ریزی طولانی مدت و بسیار پیچیده سرویس های اطلاعاتی دشمنان ملت ایران و در رأس آنها آمریکا بود که مقام معظم رهبری، ولی امر مسلمین در یکی از سخنرانی های خود در آن سال فرمودند که «طراحی و مدیر صحنه این فتنه در بیرون از مرزها قرار دارد و در داخل نیز برخی دانسته و سبرخی نیز ندانسته با آنها همکاری کردند. »

امام جمعه قیدار افزود: حضور طیف ها و جریان های مختلف از جمله سلطنت طلب ها، منافقین به وی‌ژه حضور و مشارکت فعال بعضی از سفارتخانه ها در متن و حاشیه فتنه، همه و همه نشان دهنده برنامه ریزی دقیق دشمنان برای این فتنه بود.

طالبی یادآور شد: گستاخی هدفمند عده ای در اهانت و جسارت به قرآن، مساجد، حسینیه‌ها، عزاداران و مراسم حسینی، تخریب اموال عمومی، به بازی گرفتن مقدسات مردم و شعار علیه اصل ولایت‌فقیه در روز عاشورا آحاد ملت ایران را خشمگین کرد و این خشم مقدس آغازی بر پایان فتنه  بود.

امام جمعه قیدار گفت: نه دی لبریز شدن کاسه صبر مردم بود. مردم از ۲۲ خرداد تا ۹ دی شاهد شکسته شدن خطوط قرمز نظام یکی پس از دیگری بودند شاهد بودند فتنه گران در روز قدس سال ۸۸ با سر دادن شعار نه غزه نه لبنان شعار سی ساله صهیونیسم ستیزی ملت ایران را زیر سئوال برده بودند.

طالبی افزود:  آنها در ۱۳ آبان همان سال با اعلام همپیمانی با آمریکا بر شعار اصیل نظام که مرگ بر آمریکا بود ضربدر کشیدند و از مرزهای استکبارستیزی ملت عبور کرده بودند و در ۱۶ آذر ۸۸ با اهانت به ساحت مقدس حضرت امام و جسارت به تصویر ایشان ثابت کردند که تمامی ادعاهای گذشته مبنی بر پیروی از خط امام(ره) دروغ بوده و در روز عاشورا آخرین تکه های پازل براندازی را کنار هم گذاشتند و با اهانت به مقدسات مردم در ایام عزاداری امام حسین(ع) و شعار علیه اصل ولایت فقیه ماهیت خود را روشن ساختند که اینها با دین ستیزدارند.

وی گفت: سران این جریان کوچکترین اظهار تاسف و یا موضع گیری در محکومیت فتنه‌گران از خود نشان ندادند و حتی به کسانی که در روز عاشورا کف و سوت زده بودند و به هیئت های مذهبی حمله کرده بودند لقب مردم خداجوی دادند.

طالبی افزود: سرانجام مردم در ۹ دی ۸۸ در اعتراض به فتنه‌گری، قانون‌گریزی، کودتا علیه رای ملت، توهین به آموزه‌های اسلامی و به آشوب کشاندن کشور به خیابان‌ها آمدند و کشور را از لوث وجود فتنه‌گران پاک ساختند.

عصبانیت برخی از تکرار مسأله «بصیرت»

امام جمعه قید ار گفت: عده ای از تکرار کلمه فتنه و وقایع ۸۸ ناراحتند و عصبانی می شوند، از تعظیم و بزرگداشت ۹ دی ناراختند بگذارید ناراحت باشند و از این عصبانیت بمیرند، بازخوانی فتنه ۸۸عبرت های این توطئه رابرای واکسینیه کردن کشورزنده نگه می دارد. بگذارید نسل ها بدانند این انقلاب از چه گردنه هایی عبور کرده است.

طالبی افزود: حوادث ۸۸ صد در صد بزرگترین فتنه بود و اینکه عده ای حوادث فتنه ۸۸ را سوء تفاهم یا آشوب و یا نام هایی از این قبیل می نامند صحیح نیست و ننگ فتنه از دامن سران فتنه پاک شدنی نیست.

وی ادامه داد: چرا بعضی ها اصرار دارند که این واقعه را کوچک و یا خطای فتنه گران را ساده جلوه دهند، وجود مبارک امام صادق (ع) می فرمایند: یک دروغ است که آدم مسلمان از دین خارج می شود و آن نسبت دادن چیزی به دروغ به دین است که در دین نیست. فتنه گران به دروغ اتهامی را به نظام نسبت دادند که هرگز به این انقلاب نمی چسبد. این مثل همان تک دروغی است که امام صادق می فرماید.

امام جمعه قیدار گفت: گناه بزرگی که برخی از دست‌اندرکاران فتنه‌در کشور انجام میدهند، امیدوار کردن دشمن است؛   وتشدید تحریم ها زائیده همان فتنه و آشوب ها بود که در این چند سال به اوج خود رسید.

طالبی افزود: امروز شاهدیم اشخاصی، ادعای پدر خواندگی برای نظام دارند و دم از حقوق شهروندی می زنند و در گوشه و کنار کشور به نطق می پردازند.

وی با بیان اینکه اگر کسانی هم بخواهد ادعای پدر خواندگی برای نظام داشته باشند که هیچ وقت ندارند، این پدارن شهدا هستند که پاره های تنشان را تقدیم انقلاب کردند، گفت: آقایی که دم از حقوق شهروندی می زنی افراد بی گناه آسیب دیده در فنته ۸۸، حق شهروندی نداشتند که این همه سال سکوت کردید یا آنها شهروند نبودند.

امام جمعه قیدار گفت: حماسه نهم دی ماه، دستاورد های بسیاری داشت که یکی از آنها اثبات نقش بی بدیل ولایت و رهبری در خنثی سازی توطئه دشمنان بود و ۹ دی در سایه هدایت های پیامبر گونه مقام معظم رهبری به وجود آمد و ثابت کرد مردم پیوند ناگسستگی با انقلاب و نظام و رهبر خود دارند، و افشای چهره ریا، تزویر و نفاق  برخی از جریان ها و آشکار شدن اهمیت بصیرت و ولایت مداری؛ از دیگر دستاورد های این حماسه سیاسی است.

طالبی با بیان اینکه فتنه‌گران و سران آنها در نزد افکار عمومی ملّت بزرگ ایران محاکمه شدند، و طرد اجتماعی و بی توجهی عموم مردم به آنان نشانگر این واقعیت است،   افزود: سران فتنه تا زمانی که توبه نکنند و توبه آن‌ها احزار نشود و تا زمانیکه بر مواضع غلط خود پافشاری می کنند، امکان عفو و گذشت نیست. ما به فتنه‌گران و حامیان آنان اخطار می‌دهیم در صورت قرار گرفتن در مسیر فتنه ۹ دی دیگری را خلق خواهیم کرد البته این بار دیگر مثل گذشته نخواهد بود بلکه وطن را از لوث وجود ته مانده فتنه‌گران عاری خواهیم ساخت.

وی در ادامه با اشاره به هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۵۸ گفت: اسلام، دین دانش و سواد است. با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، سواد و سوادآموزی جایگاه ویژه ای یافت در حالی که پیش از انقلاب اسلامی، ایران جزو کشورهای بی سواد جهان به شمار می آمد؛ زیرا بیشتر مردم آن از بی سوادی رنج می بردند و تعداد کسانی که تحصیلات عالی داشتند، خیلی کم بود. با پیروزی انقلاب و تشکیل نهضت سوادآموزی، ایران گام مؤثری در سوادآموزی برداشت تا جایی که در حال حاضر، بیشتر ملت ایران از نعمت سواد سود می برند.

طالبی افزود: نخستین گام برای رشد کشور، آموزش سواد است. بی سوادی، ضربه های جبران ناپذیری به شالوده های علمی، صنعتی، اقتصادی، فرهنگی و... جامعه وارد می سازد. فرد بی سواد در جامعه امروز کمترین جایگاه را خواهد داشت؛ آگاه نبودن از مسائل و قوانین حقوقی، بهداشتی، تربیتی و...، چنین فردی را در زندگی دچار مشکل خواهد کرد .

کد خبر 3857582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha